Beküldve: 2019-03-09 23:09:23

Kedves Testvéreink, barátaink! 
Mint tudjátok, két évvel ezelőtt a Hatvani Baptista Gyülekezet Isten kegyelméből belföldi és külföldi testvérek összefogásával megvette a lenti épület felső szintjét imaházépület kialakítása céljából. Ebben akkor közületek is nagyon sokan segítettek. 
Az elmúlt két évben még sajnos nem tudtunk beköltözni, mert a hatóságok az emeleti szinti imaterem (mint újonnan kialakítandó középület) kapcsán olyan követelményeket támasztottak (lift, födémerősítés, tűzálló szoba), amiknek nem tudtunk eleget tenni. Ezért idén a helyzet imádságos mérlegelése után Isten indítására közös erőfeszítéssel megvettük az épület földszintjét is, ahol a fenti dolgok nem szükségesek. 
Viszont szükség van még egy utolsó közös „hórukkra” ahhoz, hogy be tudjunk költözni: az épület felújításra szorul. Kérünk benneteket, hogy ha van rá lehetőségetek, és Isten indít titeket, akkor támogassátok ezt a munkát.
Ha pénzbeli adományt küldenétek, a bankszámlaszámunk: Hatvani Baptista Gyülekezet, OTP Bank, 11739054-21249547-00000000
Ha önkéntes v. kedvezményes munkával, vagy egyéb felajánlással segítenétek, azt a következő elérhetőségen tehetitek meg: 
Fekete Róbert, sforrobi@freemail.hu, 06 20 462 6765.
Köszönettel és szeretettel üdvözöllek benneteket az Úr Jézus és a hatvani testvérek nevében.


Beküldve: 2019-03-09 23:08:20

Nagy tempóval elindultak az imaház felújítási munkálatai. Ki lettek szedve a közfalak, a téglákat elszálítottuk, a régi konvektorokat, gázcsöveket leszereltük, ablakokat, ablakkereteket kiszedtük, elkezdtük a vakolatot több helyen leverni. Dicsőség az ÚRnak és köszi mindazoknak, akik már nagyon sokat dolgoztak. Isten látja és megáldja az ő ügyében folytatott munkátokat!

Egyelőre a rombolás folyik ezerrel, de hamarosan reméljük az épülés-szépülés útjára lépünk.


Beküldve: 2019-03-09 23:06:40

Kedves Mindenki! 
Az Úr Jézus nevében köszönöm a mai imaháznál történt munkát mindenkinek! Fekete Robi, Eszter Fekete, Fekete Dani, Fekete Lea, Silkó Olivér, Bense Balázs, Papné Vélin Anita, Horvát Klára (szendvicsek), Bernadett Ajpekné Kiss, Eszter Rajzó (dokumentálás)!

Nehémiás könyvét olvasva látom, hogy Isten név szerint feljegyzi azokat, akik az ő építkezéseiben részt vesznek, és meg is fog áldani titeket ezért.

Köszi az imatámogatást is, a most távollévőknek is! Érzem, hogy közel az áttörés az imaház ügyében, továbbra is imádkozzunk egy szívvel, egy akarattal.


Beküldve: 2017-10-21 19:40:49

Köszönet az adományokért!

 


1 2 3 Következő